""

Milletvekili Soysal:Mevlid Kandili Peygamberimizi anlamak için bir fırsattır « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:00

Milletvekili Soysal:Mevlid Kandili Peygamberimizi anlamak için bir fırsattır

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal,Mevlid Kandili, “Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır.”dedi.

Milletvekili Soysal:Mevlid Kandili  Peygamberimizi anlamak için bir fırsattır
Son Güncelleme :

10 Aralık 2016 - 7:00

Milletvekili Ertuğrul Soysal, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada Yozgat halkının kandilini Kutladı.
Soysal, açıklamasında şunları kaydetti: “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan MevlidKandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.Yüce Allah’ın son elçisi Hz. Muhammed (SAV)’in, kardeşlik, barış, huzur ve mutluluk dolu mesajları, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir. Bu bakımdan Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır. İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimiz’in dünyayı onurlandırdığı bu mübarek geceyi, kendimizi sorgulamamız ve Allah’ın sonsuz merhametinden faydalanabilmemiz için bir vesile olarak görmeli ve en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.Bu vesileyle, MevlidKandili’nin ülkemize ve İslâm âlemine birlik, beraberlik ve huzur getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyor, tüm Yozgat’lıhemşerilerimizinMevlitKandil’ini tebrik ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.