""

Milletvekilleri basınla bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 10:59

Milletvekilleri basınla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef ve Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Milletvekilleri basınla bir araya geldi
Son Güncelleme :

26 Haziran 2022 - 14:09

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef ve Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Yozgat Belediyesi kahvaltı salonunda düzenlenen kahvaltı programında Milletvekili Ethem Sedef MHP Genel Merkezi’nin talimatı ile Yozgat İlçe Teşkilatı tarafından “Adım Adım 2023” ve “İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” konulu toplantısı hakkında bilgiler verdi.
Sedef yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin Türkiye genelinde başlatmış olduğu “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantıları kapsamında Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı Bey ve MKY üyemiz Sezer Yozgat Beyinde görevlendirmesiyle Yozgat ve ilçelerimizde bir dizi programlar düzenliyoruz. Burada yaptığımız program aynı şekilde Türkiye’nin dört bir yanında bütün ilçelerde şuan yapılıyor. Bu programında isminde de anlaşılacağı gibi 2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimden öncesinde hem hemşehrilerimizi, STK’larımızı, vatandaşlarımızı bilgilendirme, ülkemizin içerisinde olduğu durumları anlatabilme, ayrıca Cumhur İttifakı olarak da karşımızda bir muhalefet birleştirilmesi 6’lı bir masa oluşturuldu. 6’lı masanın hangi projeyle, kimlerden destek alarak, hangi yurtdışı bağlantılarıyla bu 6’lı masayı oluşturduklarını, 6 benzemez siyasi partinin bir araya gelerek hala ortaya bir sonuç koyamadıkları, insanların ülkemizin yaşadığı bütün sıkıntılı süreçlerde adeta Türkiyeyle birlikte değil de, Türk milletinin faydasına olacak işlere değil de, sadece iktidarı alabilme hırsından başka bir düşüncelerinin olmaması, ayrıca 6’lı masanın genel başkanımız bunu ilk defa bunu grup toplantısında da ortaya koymuştu; 6’lı masanın ayaklarını anlatmıştı. Bir masa ayakları olmadan ayakta duramaz ve bu ayaklara baktığımızda o günün şartında genel başkanımız bu muhalefetin, millet ittifakının nasıl oluştuğunu, ayaklarının altında PKK’nın, HDP’nin, FETÖ’nun, ABD’nin ve AB’nin de olduğunu. Onların destek ve himayeleriyle bu artı benzemez partinin bir araya geldiğini. Birçoğunun proje bazlı parti kurarak Türkiye’nin adeta karanlık günlere götürmeye hedeflediklerini net bir şekilde oraya koydu. Tabi en başta bunu hepsi inkâr ettiler. Ama daha sonra bakıyoruz ki ayakta HDP var dediğimizde mecliste hangi ortamda HDP’li bir milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırılıyorsa CHP HDP ile birlikte hareket etti. Meclise gelen bütün önergelerde CHP, HDP, İP, 3 parti mecliste beraber hareket ettiler. Onun dışında Kemal Kılıçdaroğlu, Van’ın Erdemit ilçesine gittiğinde orada Salahattin Demirtaş ve Osman Kavalay’ı hapisten çıkartmak istiyorsanız Cumhuriyet Halk Partisine destek veriniz diye adeta 6’lı masanın ayağındaki HDP, PKK olayını açıklığa kavuşturdu. Kendisi artık bunu anlatmayan başladı. Demek ki biz iftira atmıyormuşuz. Genel başkanımız masanın altında HDP, PKK, FETÖ var dediğinde demek ki yanlış b ir cümle kullanmamış. Aynı şekilde FETÖ ile birlikte de hareket eden bir Millet İttifakı var. Bugün şöyle bir baktığınızda etrafınıza ne kadar FETÖ’nun yurtdışı kaynaklı internet haber siteleri var, ne kadar televizyonları var, ne kadar ulaşabildikleri propaganda ağı var, hepsi birden zillet ittifakına destek vermekte. Aynı zamanda karalama politikalarıyla, dezenformasyonla ülkemizde yaşanılan bu güzel ortamı zedelemeye yönelik bir muhalefet anlayışı var” diye konuştu.
Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ise; “ Öncelikle sizlerin aracılığı ile Yozgat’ta yaşayan hemşehrilerimizi sevgi ve saygı ile samimiyetle selamlıyorum. Yozgat ziyaretimizin üçüncü gününde çamlıkta sizlerle bir araya gelmekten Yozgat’a sesimizi duyuracak olmanız bizleri mutlu etti. Dünyanın cennetinde yaşıyoruz. Üç tarafı denizlerle çevrili 4 mevsimi yaşandığı her türlü yer altı yer üstü kaynaklarının her türlü meyvenin sebzenin değişik temel gıdanın yetiştiği bu ülkenin kıymetini bilmeyi anlatıyoruz. Genel başkanımız Devlet Bahçeli ilçe ilçe bizleri görevlendirdi bu vesile ile Yozgat’tayız. Yaşadığımız vatanın bin yıldır üzerinde bulunduğumuz coğrafyanın geçmişteki tarihsel boyutu ile gençlerimizin kıymetinin nasıl bilinmesi gerektiğini anlatmak önceliğimiz. Milliyetçi Hareket Partisinin misyonu vizyonu önce ülkem 53 yıllık siyasi arenadeki duruşu da bu noktada önemli. Biz bu irtibarla özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonraki süreçte teşkilatlar olarak tamamen sahadayız. Milletvekili samimiyetiyle il başkanımız sadakati ile sevgisiyle merhametiyle MYK üyemiz bunu yerel seçim genel seçim pandemi süreci sıkıntısının hemen sonunda bölge bölge başladığımız İl İl devam ettiğimiz ve şuanda İlçe İlçe geçtiğimiz hafta sonu itibariyle 493 ilçemizde programlarımızı tamamladık. Şuan itibariyle de 11 İlimizin 46 İlçesinde milletvekillerimiz merkez yönetim kurulu üyelerimiz il başkan yardımcılarımız merkez disiplin kurulu üyelerimiz heyetler olarak ülkemizi vatandaşlarımızı yerlerinde ziyaret ederek ellerini sıkarak emeklimizden, öğretmenlerimizden, esnafımızdan vatandaşımızın her türlü talepleri sorunları çözümü noktasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde genel merkezimiz nezdinde sorunları mecliste dile getirmek için sahadayız. Ekonomik sıkıntıyı hep birlikte yaşıyoruz. Pandemi nedeni ile dünyada dengeler bozuldu. Temmuzda bir iyileştirme olacak. Dönem dönem ekonomik sıkıntılar yaşandı. Bu süreci hep birlikte el birliği ile aşacağız. bizler bu noktada sahadayız. Vatandaşımızın iyi gününde kötü gününde samimiyetle yanlarındayız. Bizi samimiyetle kucaklayan bütün Yozgat’a saygılarımı selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu. Alpaslan Demir

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.