""

Milletvekilleri harekete geçti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:05

Milletvekilleri harekete geçti

Yozgat il, ilçe ve belde belediyelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda bulunan projelerinin son durumu hakkında bilgi almak için Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve başkanlar Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ile bir araya geldi.

Milletvekilleri harekete geçti
Son Güncelleme :

07 Kasım 2016 - 9:21

Cuma günü yapılan Yozgat’a özel toplantıya çok sayıda Belediye Başkanı katılırken, Başkanlar projelerini bizzat Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan verdi.
Cuma günü Yozgat belediyelerinin projelerindeki son durumu masaya yatırmak için Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’dan randevu alan Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Milletvekili Yusuf Başer’inde katıldığı toplantıyla BaşkanlarıBakan Yardımcısı Ceylan ile buluşturdu.
YOZGAT
BAKANLIK’TA
ZİRVEDE YER ALIYOR
Toplantıda açılış konuşması yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, ‘Toplantı öncesi Bakanlığımız özelinde Yozgat’a verilen destekleri bir bir çıkardık. Son 5 yıllık verilere bakınca Yozgat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda en fazla destek alan ilimiz. İl, ilçe ve belde belediyelerinin kanalizasyon, arıtma tesisleri, kilitli parke, yol ve kaldırım çalışmaları, park ve bahçe düzenlemeleri ve belediyelere araç ve gereç desteği olarak sıralayabilirim.Yozgat projelerini takip ediyor, projelerle kendini gösteriyor. Bugün gördüğüm bu tabloda bunun açık göstergesi. İnşallah yeni dönemde de Yozgat’a Bakanlığımız desteklerini tüm hızlıyla sürdürecek’ dedi.
YOZGAT 50 YILIN ACISINI ÇIKARIYOR
Ak Parti iktidarı ile birlikte Yozgat’ın hizmet kervanına katıldığını ifade eden Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, ‘Bakan Bey Yozgat’a 5 yıllı dönemde verilen büyük destekten bahsetti. Bu durum mutluluk verici. Fakat Yozgat 50 yıllık dönemin acısını çıkarıyor, aradaki hizmet farkını kapatıyor. Şükürler olsun ilimiz Ak Parti iktidarı ile birlikte hizmet kervanına katıldı. Hastaneleri, yolları, okulları, hızlı treni, havaalanı, üniversitesi ve daha sayamadığım onca projeleri ile gelişim ve dönüşümüne devam ediyor’ diye konuştu.
BU TOPLANTILARIN DEVAMI GELECEK
Akgül, ‘Toplantı belediye başkanlarımız açısından oldukça faydalı geçti. İnşallah projelerin hızlandırılması hususunda da bakan bey talimatlarını verdi. Bu toplantılar ile belediyelerimizin elinin güçleneceğini inanıyoruz. İnşallah diğer bakanlıklarla da bu tip toplantılar tertip edip belediyelerimizi buluşturacağız. Ankara’da Yozgat için ne yapabiliriz bunun gayretiyle gerek Bakanımız Bekir Bozdağ ve gerekse vekil arkadaşlarımızla bunun çabası içerisinde olduğumuzu bilmenizi isterim’ şeklinde konuştu.
DERDİMİZ YOZGAT
Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, ‘Bakanlıkta yapılan bu toplantıyı önemsiyorum. Derdimiz Yozgat. Yozgat’ın en iyi hizmeti alması için TBMM’de Bakanımız ve vekil arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Yozgat’a verdiği destekler mutluluk verici. Bu desteklerin devamı için bakanlıklardan destek taleplerimiz devam ediyor. Toplantımızın belediyelerimize yeni hayırlı haberlere vesile olacağına inanıyorum’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.