""

Milletvekilleri PKK ve FETÖ’yü anlatacak « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:22

Milletvekilleri PKK ve FETÖ’yü anlatacak

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Macaristan’da 15 Temmuz darbe girişimi ve terör örgütlerine yönelik sürdürülen çalışmaları anlatacak.

Milletvekilleri PKK  ve FETÖ’yü anlatacak
Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 7:00

Türkiye, bölücü terör örgütü PKK ve darbe kalkışmasında bulunan Fethullahçı Terör örgütü (FETÖ) gerçeğini ABD ve Avrupa’da anlatmaya devam ediyor. Aralarında AK Parti Yozgat Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’in de bulunduğu Macaristan Dostluk Grubu’na üye milletvekili heyeti Türkiye’nin istikbaline kasteden PKK ve FETÖ terör örgütlerini anlatmak için Macaristan’a gitti.
Heyet, Macaristan’da başbakan, meclis başkanı, siyasi partiler, milletvekilleri ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelip yapılan terör örgütleri ile yapılan mücadeleyi anlatacak.
Macaristan seyahati öncesi bir açıklamaya yapan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, terör örgütleriyle mücadelenin hem askeri hem de diplomatik alanda devam ettiğini belirterek, “Bu konuda Avrupa’da ciddi lobi faaliyetleri bulunan PKK ve FETÖ’yü anlatmak için Macaristan’a gidiyoruz. Bu yaptığımız ziyaretle ülkemiz aleyhinde oluşturulmaya çalışılan olumsuz algı operasyonlarına yönelik yaşanan gelişmeleri anlatacağız. Her alanda verdiğimiz mücadeleyle ülkemizin istikbaline kasteden, binlerce insanın ölümüne sebebiyet veren, uluslararası arenada ülkemizi mahkum etmeyi düşünen terör örgütlerini ısrarla anlatmaya devam edeceğiz. Terör örgütleriyle amansız mücadelemiz devam edecek” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.