""

Milli Eğitim Müdürü Kuş’tan veda ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:43

Milli Eğitim Müdürü Kuş’tan veda ziyareti

Yozgat’ta 5 yıldır İl Milli EğitimMüdürlüğü görevini yürüten Saim Kuş’un Ankara Bakanlığa bağlı bir birime tayini çıkmasından dolayı ildeki gazete bürolarına veda ziyaretlerinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü  Kuş’tan veda ziyareti
Son Güncelleme :

18 Ocak 2017 - 7:00

Gazetemiz ziyaret eden Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, ilde görev yaptığı süre içerisinde amaçlarının il eğitim başarı seviyesini yükseltmek olduğunu söyledi. Yozgat’ta samimi dostluklar kurduğunu Ankara’da da Yozgatlı hemşerilerinin hizmetinde olacağını kaydeden Kuş, “Görev yaptığım 5 yıl gibi bir süre içerisinde samimi dostluklar kurdum. Her zaman ilimiz eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için çalıştım. Yozgatlı vatandaşlarımız ve mesai arkadaşlarımız Ankara’da bir hemşerilerinin olduğunu unutmasınlar. Bu vesile ile haklarını helal etmelerini istiyorum.”dedi. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’a teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.