""

Milli Güreşçi Kayaalp öğrencilerle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:04

Milli Güreşçi Kayaalp öğrencilerle buluştu

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Çekerek ilçe yöneticilerini ziyaretinin ardından öğrencilerle bir araya gelerek söyleşiye katıldı.

Milli Güreşçi Kayaalp öğrencilerle buluştu
Son Güncelleme :

12 Kasım 2016 - 7:00

Çekerek Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu ve Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt’u makamlarında ziyaret eden Milli Güreşçi Kayaalp, daha sonra Osman Durmaz Fen Lisesi tarafından düzenlenen söyleşiye katılarak başarılarını öğrencilerle paylaştı.
Programa, Çekerek Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan ve öğrenciler katıldı.
Milli Güreşçi Kayaalp, yaptığı açıklamada öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek antrenmanlar sonrası fırsat buldukça bu tür sosyal etkinliklere katıldığını ifade etti.
Kayaalp,”Öğrenci kardeşlerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük keyif aldım. Çocuklarımızla gelecekleri ile ilgili planlar yapması konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çok güzel vakit geçirdik. Sorularına cevap verdim. Onların yanında olmak, onlara bir şeyler katabilmek bana mutluluk veriyor. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Ben de onların geçtiği yollardan geçtim. İnşallah güzel fikirler edinmişlerdir söyleşimizden. Bu vesile ile Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bu tür etkinliklere katılarak öğrencilerimizle bir araya gelmeye çalışacağım.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.