""

Milli güreşçiler Dünya Kupası’na gidiyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:55

Milli güreşçiler Dünya Kupası’na gidiyor

Grekoromen Güreş A Milli Takımı Dünya Kupası’na katılmak için İran’a gidiyor. Dünyanın en iyi güreş takımlarının katılacağı turnuvada Türkiye Milli Takımı en iyisi olduğunu göstermek için mindere çıkıyor.

Milli güreşçiler Dünya  Kupası’na gidiyor
Son Güncelleme :

15 Mart 2017 - 7:00

16-17 Mart’ta İran’ın Abadan kentinde düzenlenecek olan Grekoromen Güreş Dünya Kupası başlıyor. 8 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan Dünya Kupası’na Türkiye Grekoromen Güreş A Milli Takımı’ndan toplam 11 sporcu katılacak.
Olimpiyat ikincimiz Kayaalp ile İldem’de kafilede
Olimpiyat ikincisi milli güreşçimiz Rıza Kayaalp ile Olimpiyat üçüncüsü milli güreşçimizi Cenk İldem’in de yer aldığı Milli Takım kafilesinde çoğunlukla geçtiğimiz günlerde Adana’da düzenlenen Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden güreşçilerimiz katılıyor.
Türkiye B Grubu’nda
Öte yandan Dünya Kupası kuraları geçtiğimiz günlerde çekildi. Kuralarda Grekoromen Güreş A Milli Takımımız, Azerbaycan, Belarus ve Ukrayna ile birlikte B Gurubu’nda yer alırken, A grubunda ise Rusya, İran, Almanya ve Kazakistan yer aldı.
Grekoromen Güreş A Milli Takımı’nda ise Teknik Direktör Salih Bora, antrenörler Serkan Özden ve Remzi Öztürk’ün yanında yer alan sporcular ve sıkletleri ise şöyle:
59 kiloda Hammet Rüstem
66 kiloda Atakan Yüksel, Enes Başar
71 kiloda İlker Sönmez
75 kiloda Emrah Kuş
80 kiloda Aslan Atem
85 kiloda Metehan Başar
98 kiloda Cenk İldem, Süleyman Demirci
130 kiloda Rıza Kayaalp, Ali Nail Arslan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.