""

Milltvekili Şahan, Bakan Özhaseki’ye Yozgat’ın taleplerini iletti « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 23:19

Milltvekili Şahan, Bakan Özhaseki’ye Yozgat’ın taleplerini iletti

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek, Yozgat’ın önemli taleplerini iletti.

Milltvekili Şahan, Bakan Özhaseki’ye Yozgat’ın taleplerini iletti
Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 18:08

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Bakan Özhaseki’yi ziyaret ederek, Yozgat’ın öncelikli ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi verdi ve şehrin gelişimi için destek talebinde bulundu. Milletvekili Şahan, her fırsatta bakanları ziyaret ederek şehrin ihtiyaçlarını gündeme getirmeye devam ediyor.
Yozgat’ın kamu hizmetlerinde ihtiyaç duyduğu destekleri dile getiren Milletvekili Şahan, Bakan Özhaseki ile yapılan görüşmenin oldukça verimli geçtiğini vurgulayarak, Şehrin kalkınması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi adına önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.
Bakan Özhaseki’nin, Yozgat’ın taleplerini dikkate aldığını söyleyen Milletvekili Şahan, yakın ilgisinden dolayı Bakan Özhaseki’ye teşekkür etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’de ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Süleyman Şahan’a teşekkür etti./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.