""

Mimarlık ve Resim söyleşi programı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:44

Mimarlık ve Resim söyleşi programı düzenlendi

Yozgat Bozok Üniversitesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar Topluluğu tarafından Mimarlık ve Resim konulu söyleşi programı düzenlendi.

Mimarlık ve Resim söyleşi  programı düzenlendi
Son Güncelleme :

16 Aralık 2016 - 7:00

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programına Mimar M.Ertan Yollu konuşmacı olarak katıldı. Söyleşi programına topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Belgin Dikmen, Yrd. Doç. Dr. Metin Felekoğlu, Yrd. Doç. Dr. Emine Saka Akın, Öğr. Gör. Ferruh Toruk, Arş. Gör. Elif Öztürk ve öğrenciler katıldı. Mimar M. Ertan Yollu, mimarlık üzerine deneyimlerini ve resim sanatında ortaya koyduğu eserleri hakkında öğrencilerimize bilgiler aktardı. Çok sayıda öğrencinin katıldığı söyleşi programının sonunda mimarlık ve resim sanatı üzerine merak edilen sorulara cevap verildi. Söyleşi sonunda Mimarlık ve Güzel Sanatlar Topluluğu akademik danışmanı Yrd. Doç. Çiğdem Belgin Dikmen katılım ve verdiği destek için Mimar M. Ertan Yollu’ya teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.