""

Minik öğrenciler trafik bilincine dikkat çekti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:08

Minik öğrenciler trafik bilincine dikkat çekti

Her yıl kutlanılmakta olan “Trafik Haftası” etkinlileri kapsamında Sakarya İlkokulu öğrencileri, trafik kuralları konusunda bilgilendirdi.

Minik öğrenciler trafik bilincine dikkat çekti
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2017 - 7:00

Yozgat Merkez Sakarya İlkokulu 3/D sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan ve okul bahçesinde gerçekleştirilen program beğeni toplarken, program sunucuları Hümanur Verda ile Elif’in polis kıyafetli sunumları dikkatlerden kaçmadı.
Okul Müdürü Hamza Şimşek, okulda görev yapan öğretmenler ve velilerin de izlediği programda öğrenciler, trafik haftası nedeniyle hazırladıkları programda, trafik bilinci, trafik kuralları ve trafik kazalarının ülke ekonomisine verdiği zararlar ile yaşanan can kayıplarına dikkat çektiler.
Okul Müdürü Hamza Şimşek, “Her yıl kutlanılan trafik haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz adına bu etkinliği 3/D sınıfımız üstlendi.
Böyle başarılı bir programdam dolayı küçük yürekleri, kocaman alkışlarla tebrik ediyorum. Amacımız, trafik konusunda bilgi ve bilinçlenme sağlanmasıdır” diye konuştu.
Polis kıyafetli minik sunucuların trafiğe dair kullandıkları spot cümlelerde renklenen program sonunda Okul Müdürü Hamza Şimşek, sınıf öğretmeni Devlet Çukurluo ve programa emeği geçen öğrencileri tebrik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.