""

Minikler için estetik dokunuş « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:36

Minikler için estetik dokunuş

Yozgat Bozok Üniversitesi Uygulama Kreşi ve Anaokulu, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından renklendirildi.

Minikler için estetik dokunuş
Son Güncelleme :

05 Kasım 2016 - 7:00

Araştırma Görevlisi Gül Şebnem Altuner danışmanlığında Uygulama Kreşi ve Anaokulunun içi gönüllü öğrenciler tarafından  boyanarak estetik bir görünüm kazandırıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Üniversite Uygulama Kreşi ve Anaokulunu ziyaret ederek minik öğrenciler ve okulun fiziki şartlarının iyileştirmesine katkı sağlayan Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Danışman hoca Araştırma Görevisi Gül Şebnem Altuner ve öğrencilere teşekkür eden Rektör Karacabey, Uygulama Kreşi ve Anaokulu’nun fiziki ve genel şartlarının iyileştirilmesi çalışmasına katkı sağlayan Altuner ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi ve sertifika verdi. Öte yandan Bozok Üniversitesi Müzik ve Sanat Topluluğu,  Uygulama Kreşi ve Anaokulu öğrencilerine müzik dersleri vererek çocukların mutlu gün geçirmelerine olanak sağlıyor.Okutman Emine Yeşil danışmanlığında müzik derslerinin yanı sıra 3 ve 6 yaş grubu kreş ve anaokulu öğrencilerine keman ve gitar kurslarıyla da miniklere sanat sevgisi aşılanıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.