""

Minikler mezuniyet coşkusu yaşadı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:27

Minikler mezuniyet coşkusu yaşadı

Bozok Üniversitesi Uygulama Kreşi ve Anaokulunda eğitim öğretim gören minikler mezuniyet coşkusu yaşadı.

Minikler mezuniyet  coşkusu yaşadı
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2017 - 7:00

2016-2017 eğitim öğretim yılında Üniversite Uygulama Kreşi ve Anaokulu’nda eğitimlerini sürdüren minik öğrenciler için yılsonu müsameresi ve mezuniyet töreni düzenlendi.
Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Özköse, Prof. Dr. Şenol Akın ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Üniversite Uygulama Kreşi ve Anaokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selda Yüzer Alsaç, açılış konuşmasında çağdaş, özgün ve yaratıcı fikirler üretebilen, sanat kültür ve bilime önem veren ilerici, girişimci, kendine ve çevresine saygılı, mutlu ve pozitif çocuklar yetiştiren bir eğitim felsefesi benimsediklerinin altını çizdi.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’de Üniversite Uygulama Kreşi ve Anaokulundan iki beklentisi olduğunu belirterek şunları söyledi: “ Öncelikle ilk beklentim çocukların karakter gelişimine daha bu yaşlarda katkıda bulunmak bir diğeri ise iyi bir eğitim almalarını sağlamak. Çocukların iyi eğitildiklerinde ve iyi bir eğitim aldıklarında geleceğimizin ne kadar güvende olduğunu hep birlikte tanıklık edeceğiz”
Çocuklara eğitim hayatları boyunca başarı dileklerinde bulunan Karacabey, “Bu günü ve çocuklarımızın geleceğinde karşılayacağımız her günün sizlere huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyor, yaşamlarının ilerleyen bölümlerinde bu yavrularımıza üstün başarılar sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.Açılış konuşmalarının ardından miniklerin bir birinden renkli gösterileri izleyenlerin beğenisini topladı. Çeşitli dans ve koro halinde söyledikleri şarkılar ile minikler izleyenlerden büyük alkış aldı. Toplam 40 öğrencinin eğitim gördüğü Uygulama Kreşi ve Anaokulunda 11 minik öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Mezuniyet coşkusunun ardından Müzik Sanat Topluluğu tarafından çocuk şarkıları seslendirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.