""

‘Minikler üşümesin’ proje sahipleri ödüllendirildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:40

‘Minikler üşümesin’ proje sahipleri ödüllendirildi

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ve gönüllü velilerinde katılımı ile uygulamaya konulan ‘minikler üşümesin’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık giysi ihtiyaçlarını giderdi.

‘Minikler üşümesin’ proje  sahipleri ödüllendirildi
Son Güncelleme :

06 Ocak 2017 - 7:00

Örnek bir çalışmayı hayata geçiren ve ‘minikler üşümesin’ projesinin mimarları için Fatih İlkokulunda kokteyl düzenlendi.
Kokteyle, İlçe Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İlçe Milli Eğitim MüdürüMehmet Bozdağ, Şube müdürleri, Vedat Oymak, Nazan Tok, okul müdürleri, veliler ve öğretmenler katıldı.
Kaymakam Davut Sinanoğlu, yaptığı konuşmada bu tür faaliyetlerin her açıdan çok önemli olduğunu vurguladı.
Sinanoğlu, “ Bugün burada bu projeyi bir iyilik hareketi olarak değerlendiriyorum.
Bu iyilik hareketinin bir parçası olmaktan ve iyiliksever yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarına destek veren siz velilerimizle beraber olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.Minikler üşümesin dedik. Siz, miniklerin kalplerine dokundunuz. Burada projenin amacına ulaştığını görüyoruz.Mevlana’nın bir sözü var “Başkasının yerine koy kendini; Ağlayan birine gül, inleyen birine sus deme, Ağlayana omuz ver, inleyene çare ol. “ aslında burada bulunmak ve bu projeyi hayata geçirmek, darda ve zorda olana yardım etmekten önemli husus olamaz.İnşallah 2017 yılında da kalıcı projelerle karşılarız.
Bu projenin ve fikrin peşinden koşan projeye destek veren herkese, el emeği göz nuru eserleri ortaya koyan velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından gönüllü velilere plaket takdim edildi.
Kokteyl, gönüllü velilerin yaptığı kışlık örgü kıyafetlerin sergisi ve davetlilere verilen ikram ile sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.