""

Miniklerden anlamlı hediye « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 23:17

Miniklerden anlamlı hediye

Yozgat TOKİ Şehit Adem Cankurtaran İlkokulu okuma yazmaya yeni geçen 1. sınıf öğrencileri, kendi yazdıkları şiirlerden oluşan “İlk Şiirim” adlı kitabı hazırlayarak İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’a takdim ettiler.

Miniklerden anlamlı hediye
Son Güncelleme :

17 Nisan 2024 - 17:00

Sınıf Öğretmeni Kenan Yıldırım öncülüğünde öğrencileri, kendi yazdıkları şiirlerle dolu bir kitap hazırladılar. Bu kitabı hazırlarken öğrenciler, içlerindeki duygu ve düşünceleri kağıda dökerken büyük bir özveri ve heyecanla çalıştılar. Sonuç olarak ortaya çıkan “İlk Şiirim” kitabı, minik yazarların emeği ve yeteneklerini yansıtan kıymetli bir eser oldu.
İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrencilerin bu özgün çalışması karşısında duyduğu gururu ifade ederek minik yazarlara teşekkür etti. Altınkaynak, öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koymalarından ve kendi eserlerini oluşturmalarından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca, Okul Müdürü Nuri Yeşilay ve Sınıf Öğretmeni Kenan Yıldırım’a da öğrencilerin bu anlamlı hediyesinde emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.