Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miniklerden okuma bayramı

Sakarya İlkokulu 1- F öğrencileri, düzenledikleri okuma bayramı ile hem ailelerini hem de öğretmenlerini gururlandırdılar.

Sakarya İlkokulu 1- F

Bir yıldır öğrencileri ile birlikte okuma bayramına hazırlandıklarını dile getiren sınıf öğretmeni Hüsne Çınar, “Öğrencilerimizin hepsi okumayı sökmüştü. 1 yıldır bu gösteri için hazırlanıyorduk. Velilerimiz çok beğendi. Öğrencilerimiz de özverili bir şekilde çalıştılar. Öğrencilerim müfredata uygun olarak hepsi yerli yerinde çalışıyor.
Bu özverili çalışma sonunda onlarla gurur duymamak elde değil. Çok isteklilerdi. Tabi bize bu noktada yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen okul yönetimimiz ile velilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sakarya İlkokulu Müdürü Yardımcısı Erdal Akyürek ise, “Her çocuk bizim için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç. Her çocuk bizim için yaşam sevinci. Bir sonraki adım işçin tatlı bir telaş olan çocuklarımız bugün bizlere güzel bir gösteri sergilediler. Bu gösteri minik yavrularımızın gelecekte göstereceği başarıların ilk adımı. Onların ve ailelerinin de ilk mutluluğu.
Çocukların telaşı başka, velilerin heyecanı başka biz öğretmenlerin de gururu bir başkadır bugün. Küçük ellerin güvenerek, inanarak, sevgiyle öğretmenin elinden tutup ilk zafere imza attıkları bu günün sevgili yavrularımız için başarılarının ilk adımı olarak görüyorum.
Bundan sonra da yavrularına desteği verecek olan velilerimize, özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyor. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç