""

Miniklerin proje sergisi büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:11

Miniklerin proje sergisi büyük beğeni topladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında, Yozgat Sakarya İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Deyimler ve Atasözleri” konseptli atık malzemelerden oluşturulan proje sergisi, büyük ilgi gördü.

Miniklerin proje sergisi büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

20 Şubat 2024 - 17:07

Proje sergisi, öğrencilerin dilbilgisini ve kültürel zenginlikleri atık malzemeler aracılığıyla nasıl yaratıcı bir şekilde yansıtabileceğini gösterdi. Sergide, renkli ve özgün tasarımlarla hayat bulan deyimler ve atasözleri, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, sergiyi ziyaret ederek öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Altınkaynak, öğrencilerden proje hakkında detaylı bilgi alırken, serginin oluşmasında emek veren ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Altınkaynak, Eğitimde yaratıcılığın teşvik edilmesi ve öğrencilerin dil bilgisi konusundaki becerilerini geliştirmeye yönelik bu tür projelerin önemine vurgu yaptı.
Haber: Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.