""

Miniklerin Sıfır Atık Defilesi büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 05:53

Miniklerin Sıfır Atık Defilesi büyük beğeni topladı

Yozgat Perihan Coşkun Adnan Vural Kızılay Anaokulu öğrencileri, geri dönüşüm malzemeleriyle hazırladıkları kıyafetlerle güzel bir defile gerçekleştirdi. “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleşen etkinlik, davetlilerin büyük ilgisini çekti.

Miniklerin Sıfır Atık Defilesi büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 18:45

Plastik tabaklardan, poşetlerden, bardaklardan, gazete kağıtlarından, kartonlardan ve pipetlerden oluşturulan kıyafetlerle hazırlanan “Sıfır Atık Defilesi”, öğrencilerin yaratıcılığını ve çevre bilincini sergilediği bir platform oldu. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Okul Müdürü Neslihan Büyükergün Özer, öğrenciler ve aileler katıldı.
Okul Müdürü Neslihan Büyükergün Özer, etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında, “Sıfır Atık Projesi”ne destek olmak için böyle bir defile düzenlediklerini ifade ederek, çocuklara daha temiz ve güzel bir dünya bırakmanın ve çevre bilincini aşılamanın önemine vurgu yaptı. Öğretmenlerin özenle hazırladığı defilede minikler, çeşitli çizgi film ve sinema kahramanlarının kostümleriyle büyük beğeni topladı.
Defilede miniklerin yaratıcılığına ve performanslarına puan veren ve velilerden oluşan jüri üyeleri tarafından birinci olan öğrencilere, yine geri dönüşüm malzemelerinden oluşturulan özel hediyeler İl Müdürü Altınkaynak ve Okul Müdürü Özer tarafından takdim edildi.
Minik öğrencilerin heyecanına ortak olan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, etkinliği büyük bir memnuniyetle izlediğini belirtti. İl Müdürü Altınkaynak, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, Bu tür etkinliklerin çocuklarda çevre bilinci oluşturmanın yanı sıra yaratıcılığı da teşvik ettiğini ifade etti. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.