""

Müftlükten vatandaşlara Dinimiz İslam adlı kitap dağıtımı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:19

Müftlükten vatandaşlara Dinimiz İslam adlı kitap dağıtımı

Yozgat İl Müftlüğü tarafından PTT ve Çapanoğlu Büyük Cami avlusunda açılan stantta vatandaşlara Dinimiz İslam adında kitap Bin adet kitap dağıtıldı.

Müftlükten vatandaşlara  Dinimiz İslam adlı kitap dağıtımı
Son Güncelleme :

07 Haziran 2018 - 7:00

Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, müftülük olarak, Ramazan ayını maneviyatına uygun bir şekilde yaşanmasına dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
Müftü Sezik, “İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi olarak PTT önündeki standımızdan ve Çapanoğlu Büyük Camii önündeki standımızdan vatandaşlarımıza Bin’er adet kitap hediyesi yapıldı. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılandı. Bu manevi ayı vatandaşlarımızın en iyi şekilde değerlendirmelerini anlatan ve İslam’ın ana kaidelerini içeren kitabımız vatandaşlarımız açısından oldukça yararlı olacağını düşünüyoruz. Ayrıca arife gününe kadar açık olan stantlarımız, fitre, zekat ve Ramazan kolisi almaya devam edecektir.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.