""

Müftü Sezik’ten Huzurevi ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:19

Müftü Sezik’ten Huzurevi ziyareti

Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Alparslan Türkeş Huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların gönlünü aldı.

Müftü Sezik’ten  Huzurevi ziyareti
Son Güncelleme :

03 Mart 2017 - 7:00

İl Müftüsü Sezik, ziyarette Huzurevi Müdürü İhsan Şahingöz’den huzurevi sakinleri ile ilgili sohbet ederek bilgi aldı.
Daha sonra yaşlılarla tek tek ilgilenen Müftü Sezik, sohbet ederek yaşlıların gönüllerini aldı. Ziyarette; kendi el emeği ve göz nuruyla ördüğü örgülerle biriktirdiği bir miktar parayı bağışlayan yaşlı kadın adına müftülüğe bağlı Kur’ an Kurslarından birinde 4-6 yaş grubu sınıfını tefriş sözü veren İl Müftüsü Sezik, duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.
Müftü Sezik, yaşlılara gereken önem ve değerin verilmesi gerektiğini belirterek, dinin emirlerinden de anlaşılacağı üzere anne, baba ve yaşlılara saygıda ve sevgide asla kusur edilmemesi gerektiğini vurguladı.
Müftü Sezik, bu gibi ziyaretlerin belirli gün ve haftalarda değil her zaman yapılması gerektiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.