""

Muhasebeci ve Mali Müşavirler iftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:47

Muhasebeci ve Mali Müşavirler iftarda buluştu

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde muhasebeci ve mali müşavirler buluştu.

Muhasebeci ve Mali  Müşavirler iftarda buluştu
Son Güncelleme :

05 Haziran 2017 - 8:45

Çamlık Galata Otelde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, İl Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, KOSGEB Müdürü Mustafa Işık, TKDK İl Müdürü Selim Türker, Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, Başkan Yardımcısı Ferhan Akçinloğlu, Genel Sekreter Harun Evcimen, çevre illerin oda başkanları ve Yozgat’ın ilçelerinde faaliyetini sürdüren mali müşavirler katıldı.
Odanın Genel Sekreteri ve Mali Müşavir Harun Evcimen, yaptığı açılış konuşmasında iftara katılan konuklarına teşekkür ederek, odanın bundan sonrada bu tür aktiviteler düzenleyerek meslektaşları ile bir araya geleceklerini söyledi.
Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Belediye Başkanı Kazım Arslan’da yaptıkları kısa konuşmada programı düzenleyenlere teşekkür etti.
SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, oda olarak birlik beraberliğe büyük önem verdiklerini belirterek, “Bugün birada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Bizleri kırmayıp davetimize katılan Sayın Velkilimiz Ertuğrul Soysal’a değerli Başkanımız Kazım Arslan Bey’e İl Başkanımıza, daire müdürlerimize ve bütün katılımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu iftar programımızı her yıl sürdürerek bunu geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bu vesile ile tekrar katılımcılara teşekkür ediyorum.”dedi.AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal’da SMMMO’ya böyle bir iftar programı düzenledikleri için teşekkür ederek, kendisinin de Tabibler Birliği üyesi olduğunu söyledi.
Milletvekili Soysal, “Bende Tabibler Odası üyesiyim. Öncelikle sizleri kutluyorum. Belki yoğunluktan belki düzenlenmediği için mi tam bilemiyorum ama bizim odamızın böyle bir etkinliği olmadı. Ramazaman ayı birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Bugün burada güzel bir brilikteliğe şahit olduk. Bütün ilçelerimizden, çevre illerimizden katılımcıların olması dayanışmayı ve kaynaşmayı gösteriyor. Bu duygu ve düşüncelerle Oda Başkanı Sayın Ahmet Bulut Bey’e ve yönetimine böyle bir etkinlik tertip ettikleri için teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.