""

Mühendislere teknik eğitimi verildi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 23:22

Mühendislere teknik eğitimi verildi

Yozgat Valiliği, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Bozok Üniversitesi ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü arasında imzalanan “Tarımda İş Birliği Protokolü” çerçevesinde başlatılan “Ziraat Mühendislerinin Teknik Eğitim” programı Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi.

Mühendislere teknik eğitimi verildi
Son Güncelleme :

17 Şubat 2017 - 7:00

Eğitimde Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ’da hazır bulundu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü teknik personeline yönelik düzenlenen eğitimde, Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Servet Aras “Yozgat Meyve Yetiştiriciliğinde Abiyotik Stresler” Arş. Gör. Hakan Keleş ise “Ceviz Yetiştiriciliği” konuları hakkında bilgiler verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.