""

Muhtarlardan iftar yemeği « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 07:57

Muhtarlardan iftar yemeği

Yerköy Mahalle Muhtarlarının birlikte organize ettikleri iftar yemeği programında siyaset ve bürokrasinin önde gelen isimleri bir araya geldi.

Muhtarlardan iftar yemeği
Son Güncelleme :

19 Haziran 2017 - 7:00

Yerköy’de yeni açılan bir restaurant ‘ta düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, MHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt, CHP Yerköy İlçe Başkanı Erdem Koyunbaşoğlu, Daire Amirleri ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök yaptığı açıklamada; On bir ayın sultanı Ramazan ayında Mahalle Muhtarlarımızın organize ettiği iftar programında birlikte olabilmek mutluluk verici.
Umarım Muhtarlarımızın bu birlikte dayanışması hep böyle devam eder ve bu tabloyu her zaman görürüz. Muhtarlarımıza bu anlamlı programdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.