""

Muhtarlardan Şengök’e teşekkür plaketi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:25

Muhtarlardan Şengök’e teşekkür plaketi

Yerköy İlçesinde Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Veli Turhan, beraberinde dernek üyeleri Kaymakam Nevzat Şengök’e köylere yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Muhtarlardan Şengök’e teşekkür plaketi
Son Güncelleme :

27 Nisan 2017 - 9:09

Köy ve Mahalle muhtarları Dernek Başkanı Veli Turhan, Kaymakam Nevzat Şengök’ün göreve başladığı günden buyana köylere yapılan hizmetlere önemli katkılar sağladığını belirtti. Turhan, “Öncelikle Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.
Bizlerle yakın diyalog içerisinde olarak her türlü sorun ve sıkıntılarımızın giderilmesine yardımcı oldu. Köylerimize yapılan hizmetlerin gerçekleşmesinde yine kendisinin büyük desteği oldu. Bu vesile ile kendisine teşekkür ediyoruz.”dedi.
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’te ziyaretlerinden dolayı Köy ve Mahalle muhtarları Dernek Başkanı Veli Turhan’a ve muhtarlara teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.