""

Muhtarlardan teşekkür plaketi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:22

Muhtarlardan teşekkür plaketi

Yerköy’e bağlı Köy Muhtarları bir araya gelerek ÇEDAŞ’a köylerdeki çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Muhtarlardan teşekkür plaketi
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 7:00

Köy Muhtarları bir araya gelerek muhtarların köylerdeki aydınlatma sorunları ile ilgili toplantılarının ardından hızla harekete geçen (ÇEDAŞ) kısa sürede köylerdeki aydınlatma sorunlarına çözüm bulmak için harekete geçti.
Köylerdeki aydınlatma ve elektrikle ilgili sorunları çözmek için harekete geçen ÇEDAŞ’a Yerköy’e bağlı köy muhtarları tarafından plaket takdim edildi.
Yerköy’de 24 saat kesintisiz hizmet vermek için var olduklarını söyleyen Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Yerköy İşletme şefi Koray Çelik “Mahallerimizdeki ve köylerimizdeki aydınlatma sorunları başta olmak üzere enerji alanında yaşanan sıkıntıları muhtarlarımız bizlere iletebilirler. Bizlerde muhtarlarımızdan gelen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Birbirimizle her zaman irtibat halinde olursak sorunları daha kısa sürede halledebiliriz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.