""

Mustafa Koç Sanat Merkezi konseri düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:16

Mustafa Koç Sanat Merkezi konseri düzenlendi

Mustafa Koç Sanat Merkezi (MKS) tarafından konser düzenlendi.

Mustafa Koç Sanat Merkezi konseri düzenlendi
Son Güncelleme :

14 Kasım 2018 - 7:00

Mustafa Koç Sanat Merkezi (MKS) tarafından konser düzenlendi.
Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen konsere Yozgat Valisi Kadir Çakır, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt ve çok sayıda sanat sever vatandaşlar katıldı.
Konser sonrası Vali Kadir Çakır, Yozgat’ta böylesine güzel bir sanat merkezinin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İçerisinde bulunduğumuz salon gerçekten çok güzel. Burayı daha da güzel yapacak olan şey, içerisinde bu gibi sanatsal faaliyetlerin sürekli olarak devam etmesi. Bu gün burada güzel bir akşam yaşadık. Bizlere bu güzel dakikaları yaşatan sanat merkezi öğrencilerine ve kurs hocalarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Konser sonrası başta çocuklar ve emeği geçen herkesi tebrik eden Vali Kadir Çakır, protokol üyeleri ile birlikte konser veren çocuklar ve diğer sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.