""

MUTLU YILLAR « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:17

MUTLU YILLAR

Gazetemiz Yeniufuk ortaklarından Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş’a mesai arkadaşlarından yaşgünü pastası sürprizi. Bekir Çaylak 54. yaşına, Cemil Mermertaş ise 44 yaşına girmenin heyecanını çalışma arkadaşları ile birlikte kutladı.

MUTLU YILLAR
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 7:00

Uzun yıllar birlikte çalışan, aynı heyecanı, aynı hüznü ve aynı mutluluğu paylaşan Çaylak ve Mermertaş, gazetemiz Yeniufuk’un bugünlere gelmesinde özverili çalışmalarıyla da okurlarının sevgisini ve takdirini topladı.
Çaylak ve Mermertaş, bugünde merhaba dedikleri yeni yaşlarına birlikte girmenin mutluluğunu yaşadı.
Doğum günü pastasını birlikte kesen ikili, kendi elleri ile mesai arkadaşları ve misafirlerine ikramda bulundu. Bizlerde Yeniufuk ailesi olarak gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş’a sağlıklı, mutlu, huzur dolu nice yıllara aileleri ve sevdikleri ile geçirmeleri temennisinde bulunuyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.