""

Nice, Nice Yıllara Yeniufuk’la « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:59

Nice, Nice Yıllara Yeniufuk’la

Nice, Nice Yıllara Yeniufuk’la
Son Güncelleme :

18 Nisan 2019 - 7:00

Gazetecilik zor ve meşakkatli bir iştir. Özellikle gündem yaratacak olayları, gelişmeleri, ince eleyip sık dokumadan, araştırıp bilgi ve belgesiyle ortaya koymadan sayfa sütunlarına taşıyamazsınız. İşte gazetemiz Yeniufuk, bu anlamda basın yayın ilkelerine bağlı, kişilerin ve kurumların haklarına saygılı, tarafsız ve objektif yayın anlayışıyla 22. yılını geride bırakırken 23. Yılına merhaba dedi.

Bir insanın yaptığı işte başarılı olabilmesi ancak o mesleği sevmesi ile olur. Her insan sevdiği işte başarılı olur. Mecburiyetten ya da iş olsun diye yapılan her şey eninde sonunda başarısızlıkla sonuçlanır. Gazetecilik mesleğine 1999 yılında Yozgat’ımızın Yimpaş’a ait yerel kanalı olan Bayrak TV, ve RTV 66’televizyonunda başladım ve 12 yıl kameramanlık, muhabirlik, program yapımcılığı, spor müdürü ve reklam müdürü olarak görev yaptım. O dönemde birlikte çalıştığım arkadaşlarımızdan bazıları şuan hala mesleğini farklı gazete ve televizyonlarda sürdürüyor.  Ben ve arkadaşlarımız hala gazetecilik mesleğini sürdürebiliyorsak bunu geçmişte çalıştığımız Bayrak TV ve RTV66’da almış olduğumuz bilgi ve tecrübeye borçluyuz.

Yeniufuk ailesi olarak başta gazetemizin imtiyaz sahibi Bekir Çaylak, olmak üzere matbaa ve diğer birimlerinde çalışan arkadaşlarımızla abey, kardeş ilişkisinden de öte bir dostluk içerisinde mesleğimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bütün çalışanlarımız özverili bir şekilde görevinin ve sorumluluğunun bilincinde hareket ediyor ve etmek zorundayız. Nasıl ki bir silahtan çıkan merminin geri dönüşünün telafisi mümkün olmuyorsa aynı şekilde gazetemizde çıkan bir haberin de doğruluğuna dikkat etmek zorundayız. Kişisel çıkarlarımızı asla gazetemize alet etmedik. Yaşanan bir olayı kamuoyunun bilgilendirilmesi adına doğru tarafsız ve objektif olarak siz değerli okurlarımızın takdirine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bugün gazetemiz Yeniufuk 23. Yılına merhaba diyorsa burada en büyük pay sahibi halkımızın gazetemize olan sevgisi ve güvenidir. Bizler de dün olduğu gibi bundan sonrada basın yayın ilkelerine bağlı, Yozgat’ımızın sorunlarını yıkıcı değil yapıcı bir şekilde gündeme getirerek çözümü noktasında katkı sunmaya devam edeceğiz. Yeniufuk Gazetesi Yozgat’ın özgür sesi olmaya siz değerli okurlarımızın desteği ile sönmeyen ışık olarak devam edecek. Nice Nice  yeni yıllara hep birlikte Yeniufuk’la …….

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.