""

Obeziteye futbol ile dikkat çektiler « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 05:11

Obeziteye futbol ile dikkat çektiler

Yozgat Şehir Hastanesi idaresi ve İSS Şirketi çalışanları, obezite’ye dikkat çekmek amacıyla futbol müsabakasında dostluk maçı yaptı.

Obeziteye futbol ile dikkat çektiler
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 18:34

Yozgat Şehir Hastanesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen dostluk maçına; Hastane Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, hastane yönetimi, İSS Tesis Hizmetleri Müdürü Övünç Zeytinci ve şirket çalışanları katıldı.
Oldukça renkli görüntülere sahne olan karşılaşmada her iki takım oyuncuları da centilmence hareket ederek maçı tamamlandı. Bol gollü geçen karşılaşma sonunda skorda eşitlik bozulmadı ve maç berabere bitti.
Maç sonunda açıklama yapan Başhekim Mustafa Kozan, obeziteye dikkat çekmek ve sporun birlik, beraberlik ve kaynaştırıcı gücünden faydalanmak amacıyla futbol müsabakası düzenlendiklerini söyledi.
Başhekim Kozan, “Obezite tüm dünyada süregelen büyük bir problem. Toplumumuzda farkındalığın ve fiziksel aktivitenin arttırılması gerekiyor. Bunun önüne geçebilmek, sağlıklı yaşama dikkat çekebilmek için bir kişide bile farkındalık oluşturabilirsek bizim için kardır gözüyle bakıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz bu müsabaka ile hem obeziteye dikkat çekmeyi hem de sporun kurumumuz içinde birlik, beraberlik ve kaynaştırma gücünden faydalanmasını amaçlıyoruz. Buna katkı sağlayabilirsek çok mutlu oluruz.” şeklinde konuştu. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.