""

Oda başkanları ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 08:52

Oda başkanları ziyaret etti

Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hacı Selvi, Belediye Başkanı Celal Köse’yi makamında ziyaret etti.

Oda başkanları ziyaret etti
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 17:34

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Belediye Başkanı Köse, belediye olarak ilde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Oda başkanlarını bilgilendirdi. Başkan Köse, “İlimizin gelişmesi ve kalkınması açısından odalarımız ve STK’larımızın önemi büyüktür. Odalarımızın çalışmalarını takip ediyor ve destekliyoruz. Bu vesile ile ziyaretlerinden dolayı değerli başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.
Oda başkanları da Yozgat’ın gelişmesi bakımından tarım ve hayvancılığın büyük önem arz ettiğini ifade etti. Yozgat’ın konumu itibariyle tarım ve hayvancılığa oldukça elverişli bir il olduğunu ifade eden oda başkanları, buna yönelik çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.