""

Ödüllerini 23 Nisan’da aldılar « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 16:48

Ödüllerini 23 Nisan’da aldılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile düzenlenen “Çocukların Gözünden Pandemi” isimli yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Ödüllerini 23 Nisan’da aldılar
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 11:28

Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi Prof. Dr. Hakkı Acun Sanat Kulübü tarafından düzenlenen Resim Yarışmasında ilk üçe giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.
Ödül töreninde açıklama yapan kurum Müdürü Yavuz Hatipoğlu, “Kuruluşumuzdan hizmet alan ailelerin çocuklarına yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz Resim Yarışması aslında, çocuklarımızın geçirdigimiz bu süre zarfında dünyayı nasıl gördüğünü bize göstermek için bir fırsattı.” dedi.
Psikolojik Danışman Hüseyin Aktaş ise ” Çocuklarımızın evlerinden çıkamadığı günler geçiriyoruz. Çocuklarımızın kaygı, korku, can sıkıntısı gibi psiko sosyal problemlerini bir nebze azaltabilmek adına güzel bir çalışma oldu.” dedi. Yaptığı resimle birincilik ödülünü alan Afgan asıllı Emir Huseyn ise “Ailem ile birlikte mülteci kampında kalıyoruz ve resim yapmak için çok vaktim oluyor. Yaptığım resmin birinci olması beni çok mutlu etti.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.