""

Öğrenci servisleri yeni eğitim öğretim yılına hazır « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:53

Öğrenci servisleri yeni eğitim öğretim yılına hazır

Yozgat’ta yeni eğitim yılı için hazırlıklarını tamamlayan servis şoförleri, öğrencilerin evlerinden okullarına güvenli bir şekilde gidip gelmeleri için araçlarının son bakımlarını yaptırarak servise hazır hale getiriyor.

Öğrenci servisleri yeni  eğitim öğretim yılına hazır
Son Güncelleme :

09 Eylül 2017 - 7:00

Kentte uzun yıllar özel öğrenci servis işletmeciliği yapan Adnan Ertuğrul, öğrenci servis araçlarının bakımlarını yaptırarak yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını söyledi. Servis sürücüleri olarak ilk önceliklerinin öğrencileri, sağ salim ve en güvenilir şekilde evlerinden alıp okula bırakmak olduğunu belirten Ertuğrul, velilerin, öğrencileri tanıdıkları servislere vermeleri gerektiği tavsiyesinde bulundu.
Yozgat Şoförler Odası Başkanı İlhami Bakıcı ise Yozgat’ta bugüne kadar öğrenci servislerinde olumsuz bir durum yaşanmadığını belirterek servislerin ‘S’ plaka olduğu ve araçların belediye trafik zabıtası ekipleri tarafından sürekli denetlendiğini ifade etti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Bakıcı, yeni yılın servis şoförleri için kazasız belasız tamamlanması temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.