""

Öğrenci ve ailelerine yüzde 20 indirim « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 14:43

Öğrenci ve ailelerine yüzde 20 indirim

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, belediye bünyesindeki sosyal tesislere karnesi ile gelen öğrenci ve ailelerine yüzde 20 karne hediyesi olarak indirim yapılacağını söyledi. Başkan Köse, indirimin 16-17 ve 18 Haziran tarihleri arasında geçerli olduğunu belirtti.

Öğrenci ve ailelerine yüzde 20 indirim
Son Güncelleme :

16 Haziran 2023 - 17:13

2022-2023 eğitim öğretim döneminin sona erdiğini ve öğrencilerin karnelerini alarak yaz tatiline girdiğini belirten Belediye Başkanı Celal Köse, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti.
Başkan Köse, “Öğrencilerimiz yaz tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirsin istiyoruz. Bizlerde her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Evlatlarımızın geleceğe hazırlanmasında emeğini esirgemeyen eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı tatiller diliyorum. Bugün karnelerini alarak güzel bir tatili hak eden evlatlarımızın karne hediyeleri bizden. Belediyemizin tüm sosyal tesislerinde karnesi ile gelen tüm çocuklarımıza yüzde 20 indirim yapılacaktır.’’ dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.