""

Öğrenciler Avusturya’ya gidecek « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 04:44

Öğrenciler Avusturya’ya gidecek

Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik ve Spor Programları çerçevesinde Erasmus+ projeleri kapsamında Avusturya’ya gidecek olan Akşemsettin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz’u makamında ziyaret etti.

Öğrenciler Avusturya’ya gidecek
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 18:37

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, Akşemsettin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Kalkan, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Servet Şahiner ve öğrenciler, Kaymakam Fatih Topuz’a proje hakkında bilgi verdi.
Proje hakkında bilgi aldıktan sonra Kaymakam Topuz, projenin uygulanmasında emeği geçen herkesi tebrik etti ve öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca, Yurtdışında Türkiye’yi temsil edecek olan öğrencilere Erasmus+ Projelerinin meslek liseleri için önemli bir fırsat olduğunu ve gelecekleri için değerli bir yatırım olduğunu vurguladı. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.