""

Öğrenciler hünerlerini sergiledi « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 03:45

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Yozgat Müzeyyen Çok Değerli İlkokulu öğrencileri, öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları çalışmaları Fen Bilimleri Projesi’nde sergiledi.

Öğrenciler hünerlerini sergiledi
Son Güncelleme :

31 Mart 2017 - 7:00

2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yaklaşık 60 öğrencinin fen bilimleri dersinde ürettikleri 150 proje düzenlenen törenle sergilendi. Törene Yozgat Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Danyal Kocabeyoğlu, Okul Müdürü Osman Kayıhan, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de katıldı. Fen Bilimleri Projesi sergisinde öğrenciler tarafından üretilen projeler tanıtılırken projeler büyük beğeni kazandı.
Programa katılan Yozgat Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Danyal Kocabeyoğlu, “Yozgat Müzeyyen Çok Değerli İlkokulunun hazırlamış olduğu Fen Bilimleri Projesi açılış törenine katıldık.
Burada 60 öğrencinin hazırladığı 150 projeyi inceledik. Öğrenciler çok güzel projeler hazırlamışlar. Öğrenciler hem kendilerini kanıtlasınlar hem de ilerleyen dönemlerde daha iyi projeler yapsınlar diye böyle bir çalışma düşünülmüş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul Müdürü Osman Kayıhan ise “Projenin hazırlanmasında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin çok emeği geçti. Proje başladığı günden beri onların heyecanlarını yaşadık.
Proje sonunda öğrencilerimizin el emeği göz nuru eserleri ortaya çıktı. Çocuklarımızın kendilerini tanımaları açısından bu projeleri önemli görüyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.