""

Öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:17

Öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı

Yozgat Bozok Üniversitesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrenciler için mezuniyet sevinci yaşadı.

Öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2017 - 8:54

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’de, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında düzenlenen mezuniyet törenlerine katılarak öğrencilerin mezuniyet coşkusuna ortak oldu.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Bozok Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin uzun bir eğitim maratonunu başarı ile tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Mezuniyetin mutlu bir son olmakla birlikte hayata atılan yeni bir adım, yeni bir başlangıç olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, “Yozgat’ta öğrenim gördüğünüz süre içerisinde hep sizlerin yanında olarak en iyi şekilde yetişmeniz ve hayata hazırlanmanız için elimizden gelen her türlü gayreti sizler için gösterdik. Üniversite hayatı artık bitti, yeni bir hayat sizleri bekliyor.
Bugünden itibaren üstleneceğiniz görevin ağır sorumluluğunu omuzlarınızda hissetmeye başlayacaksınız. Ancak, siz tüm bu zorlukları aşabilecek bir güç ve potansiyele sahipsiniz. Bu yolda azimle, inanç ve güvenle yürüyünüz. Hayalinizdeki tüm umut kapılarının açılmasını temenni ediyorum. Bu duygularla sizlerin mezuniyet sevincine ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Mezuniyet törenlerinde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında birinci olan öğrenciler yaş kütüklerine isim plakalarını çaktı. Mezun öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.