Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler Şehitliği ve 15 Temmuz sergisini gezdi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde sosyo-ekonomik destek alan 40 aile, Yozgat Şehitliğini ve 15 Temmuz fotoğraf sergisini gezdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Yozgat Sosyal

Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi Kurum Müdürü Yavuz Hatipoğlu öncülüğünde düzenlenen etkinlikte ailelere ilk olarak milli birlik ve demokrasi konulu değerler eğitimi verildi.
Eğitimin ardından Yozgat Şehitliğini ziyaret eden aileler ardından ise Sarraflar Caddesi’nde açılan 15 Temmuz fotoğraf sergisini gezdi.
Kurum Müdürü Yavuz Hatipoğlu yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kurumumuzda sosyo-ekonomik destek alan ailelerimizle şehitlik ziyareti ve fotoğraf sergimizi gezdik. Vatanın her bir karış toprağının ne kadar önemli olduğunu ve 15 Temmuz bilincini unutmamamız gerektiğini bir kez daha ailelerimize anlattık” dedi.

Reklamı Geç