""

Öğrenciler Şehitliği ve 15 Temmuz sergisini gezdi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:54

Öğrenciler Şehitliği ve 15 Temmuz sergisini gezdi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde sosyo-ekonomik destek alan 40 aile, Yozgat Şehitliğini ve 15 Temmuz fotoğraf sergisini gezdi.

Öğrenciler Şehitliği ve 15 Temmuz sergisini gezdi
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgat Sosyal Hizmet Merkezi Kurum Müdürü Yavuz Hatipoğlu öncülüğünde düzenlenen etkinlikte ailelere ilk olarak milli birlik ve demokrasi konulu değerler eğitimi verildi.
Eğitimin ardından Yozgat Şehitliğini ziyaret eden aileler ardından ise Sarraflar Caddesi’nde açılan 15 Temmuz fotoğraf sergisini gezdi.
Kurum Müdürü Yavuz Hatipoğlu yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kurumumuzda sosyo-ekonomik destek alan ailelerimizle şehitlik ziyareti ve fotoğraf sergimizi gezdik. Vatanın her bir karış toprağının ne kadar önemli olduğunu ve 15 Temmuz bilincini unutmamamız gerektiğini bir kez daha ailelerimize anlattık” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.