""

Öğrenciler tatile girdi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:33

Öğrenciler tatile girdi

2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte TOKİ Şehit Mehmet Koçak Ortaokulunda karne töreni düzenlendi.

Öğrenciler tatile girdi
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 7:00

Karne törenine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı. Yozgat’ta 6 bin 526 öğretmenin yanı sıra 78 bin 486 öğrenci karne alarak yaz tatiline girdiler.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, öğrencilerin yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek “Bugün öğrencilerin en mutlu günüdür bir sene boyunca yaptıkları emeğin karşılığını bugün alıyorlar. Onların sevinçlerine ortak olmak için karne dağıtım törenlerine geldik. Ben anne babaları çocukları tebrik ediyorum. Yaz tatilinde çocuklara da söylüyorum sadece kitap okumak ya da oyun oynamak değil ikisini de beraber yapmalılar. Nihayetinde çocukların dinlenmeye de ihtiyaçları var. Öğrendiklerini de unutmamaları için ders tekrarına da ihtiyaçları var” dedi.
Yozgat’ta eğitim kalitesini artırmak için çalıştıklarını da hatırlatan Vali Yurtnaç, “Bu sene eğitimde kalitenin artırılması ile alakalı tohumları attık. Önümüzdeki seneden itibaren de bu çalışmalara daha hız vereceğiz. Bu sene içinde dört tane ilkokul binasının üç tane de lise binasını Yozgat’a kazandıracağız. Bina stoklarını daha kaliteli hale getireceğiz. Önümüzdeki sene içerisinde de daha nezih daha temiz ortamlarda öğrenciler eğitimlerini sürdürecekler. Biz yaz tatilinde de çalışacağız. Öğrencilerimizin daha nezih ve kaliteli ortamda eğitim alması için çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.