""

Öğrenciler yararına kermes « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 16:56

Öğrenciler yararına kermes

Semerkand Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Karatepe Güzelleştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler ve hayır işlerinde kullanılmak üzere kermes düzenledi.

Öğrenciler yararına kermes
Son Güncelleme :

08 Kasım 2016 - 7:00

08
Yozgat’ta geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler ve hayır işlerinde kullanılmak üzere kermes açılışı yapıldı.
Karatepe Güzelleştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kermes açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermesin açılışında konuşan organizasyon sorumlusu İbrahim Murat, “Kermesimiz 12 Kasım Cumartesi gününe kadar açık olacak. Hanımların evde yaptıkları gıda ürünleri, pasta börek ve tatlılar ile el emeği göz nuru ürünleri de sergileniyor. Kermesimizin geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler için ve hayır işlerinde kullanılacak” ifadelerini kullandı.
Murat, hayır ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenledikleri kermesi geleneksel hale getirdiklerini ve 11 yıldır gerçekleştirdiklerini söyledi. Kermesin hafta sonuna kadar açık tutulacağını aktaran Murat, mobilya, giyim, yiyecek, hediyelik eşya, çeyiz, kitap, dergi ve CD satışının yapıldığını vurguladı. Murat, kermesin açılmasında kendilerine destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.
Kermeste kadınların ürettiği el emeği göz nuru el işlemeleri ile yaptıkları sarma, ev baklavaları, börek, tatlı çeşitleri, gözlemeler, pasta, kurabiye ve çeşitli çeyizlik ürünlerin satışıyla elde edilecek gelir ihtiyaç sahiplerine verilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.