""

Öğrencilerden anlamlı öğretmenler günü etkinliği « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:39

Öğrencilerden anlamlı öğretmenler günü etkinliği

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle “Öğretmenime Mektup” etkinliği düzenlediler.

Öğrencilerden anlamlı  öğretmenler günü etkinliği
Son Güncelleme :

18 Kasım 2016 - 7:00

Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen etkinlikle öğrencilerin yazmış olduğu mektuplar 24 Kasım’da farklı bir hediye olarak öğretmenlere verilecek.
Etkinlik hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere büyük bir sürpriz yaparak 8.sınıf öğrencilerin gireceği TEOG sınavını 24 Kasım öğretmenler gününe denk getirdi. Bizler de yıl da bir kez kutlanan ve o da TEOG sınavına denk gelen bu günün sönük geçmemesi için okulumuzda bu etkinliği düzenledik.
Öncelikle okulumuzda bulunan her öğretmen için öğrencilerimizin yazacağı mektupları atacağı bir posta kutusu hazırlandı. Daha sonra öğrencilerimizden, öğretmenlerine olan duygu ve düşüncelerini ifade eden bir mektup yazmalarını ve bu posta kutularına atmalarını istedik.24 Kasım günü bu posta kutularını hediye olarak öğretmenlerimize vereceğiz.” dedi.
Teknolojinin gelişmesiyle unutulmaya yüz tutan mektup yazma kültürünü tekrar canlandırmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayan Halit Arapoğlu “Umarız bu etkinlik sayesinde öğretmenlerimize güzel, farklı ve anlamlı bir hediye veririz. Ve meslek hayatları boyunca unutamayacakları bir öğretmenler günü hediyesi almalarına vesile oluruz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.