""

Öğrencilerden anlamlı ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 03:43

Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Yozgat Ayşe ılıcak İmam hatip Ortaokulu öğrencileri, Yozgat Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Son Güncelleme :

13 Nisan 2017 - 10:06

Ayşe Ilıcak İmam hatip Ortaokulu Müdürü İdris Çetin , 6F Sınıf rehber öğretmeni Burcu Güner ve öğrencileri Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezindeki tedavi gören hastaları ziyaret ederek gönüllerini aldı.
Hastalara ufak hediyeler götüren öğrenciler, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek hastalara şifa dilediklerinde bulundu.
Ayşe ılıcak İmam hatip Ortaokulu Müdürü İdris Çetin, ‘’Okulumuz bu tarz ziyaretleri çokça yapmakta. Önceki haftalarda Huzur Evine bir ziyaretimiz oldu. Ziyaretler sayesinde öğrencilerimize değerler eğitimini aşılamayı hedefliyoruz. Bu ziyaretler orda kalan hastalarımızın ve Huzur evi sakinlerimizin aslında yalnız olmadığını Türk gençliğinin onların her zaman yanında olduğu anlamına geliyor. Ziyaretler sayesinde öğrencilerimiz aslında büyüklerimize karşı saygıyı , sevgiyi öğrenmeyi aile bilincinin önemini ve yardımlaşmayı öğreniyor. Eğitim dediğimiz konu sadece okul binası içinde değil okulunda dışında da devam ediyor. Bu vesile ile Yozgat Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüze ve öğrencilerimize duyarlılığından dolayı teşekkür eder bu tarz ziyaretlerimizin devam etmesini diliyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.