""

Öğrencilerden Başkan Daştan’a teşekkür ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 03:02

Öğrencilerden Başkan Daştan’a teşekkür ziyareti

Akdağmadeni Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Halit Muçen, yurt personeli ve beraberinde ki üniversite öğrencileri Belediye Başkanı Suphi Daştan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öğrencilerden Başkan Daştan’a teşekkür ziyareti
Son Güncelleme :

25 Mart 2017 - 7:00

Akdağmadeni Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Halit Muçen , Başkan Daştan’a kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, ‘’ Akdağmadeni Belediyesi tarafından KYK öğrenci yurdu yerleşkesinde yapılan çevre düzenlemeleri ve her türlü imkanı sağlayarak üniversite öğrencilerine verdiği desteklerden ötürü eğitim ve eğitim kurumlarının daima yanında olan Belediye Başkanımız Suphi Daştan’a yurt personelimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi
Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci yurdunun İlçe açısından önemine değinen Belediye Başkanı Suphi Daştan, Yurt personeli ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Daştan, şunları söyledi. ‘’Özellikle dışardan ilçemize gelerek eğitim öğretimine burada devam eden öğrencilerimizi en iyi şekilde misafir etmek ve eğitim süreleri boyunca hiçbir sıkıntı çekmemeleri için belediye olarak gerekli imkânları kendilerine sunmaya devam edeceğiz.’’
Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu öğrencileri günün anısına Belediye Başkanı Daştan’ a yurt bünyesinde açılan kursta yaptıkları el emeği göz nuru ebru tablosu hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.