""

Öğrenciler’den Çanakkale Şehitleri için Mevlit « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:32

Öğrenciler’den Çanakkale Şehitleri için Mevlit

Sorgun TOKİ Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesi öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü dolayısıyla şehitler için mevlit okuttu.

Öğrenciler’den Çanakkale  Şehitleri için Mevlit
Son Güncelleme :

18 Mart 2017 - 7:00

Sorgun Beşevler Camisinde cami imamları Halit Şahin ve Ramazan Gökdemir tarafından okutulan mevlitte şehitler için dualar edildi. Cuma namazı sonrasında ise vatandaşlara gobit ekmek, meyve suyu dağıtıldı.
Okul Müdürü Nafi Yıldırım, “Okulumuz demokrasi insan hakları ve yurttaşlık kulübü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102.yıl dönümü ve şehitler için Mevlid-i Şerif okuttuk. Ülkemiz için, milleti için, bayrağı için, birliğimizin düzeni için Çanakkale’de şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehitlerimiz için dua ettik, ruhları şad olsun. Cenabı Haktan en içten dileklerimizle bizi bu acılardan muhafaza etmesini ve vatanımızın birlik ve beraberliği için dua edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.