""

Öğrencilerden kan bağışına destek « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:54

Öğrencilerden kan bağışına destek

Yerköy’de Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına Hüseyin Erbaş Anadolu Lisesi öğrencilerinden de destek geldi.

Öğrencilerden kan bağışına destek
Son Güncelleme :

22 Şubat 2017 - 7:00

Yerköy’de Kızılay Kan Merkezi tarafından İstasyon meydanında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Bağcı ve öğrenciler de destek verdi. Öğrenciler kan bağışının can kurtardığını vatandaşlara anlatmak ve kan bağışında bulunmak için kan bağışı kampanyasına destek verdiklerini söylediler.
Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Selçuk Cansız ise konuşmasında kan bağışı kampanyalarında Yerköy’ün her zaman yerinin farklı olduğunu söyledi. Cansız konuşmasında “İstasyon meydanında kan bağışı kampanyası düzenledik.
Vatandaşlarımızın yanı sıra öğrencilerimizde bize destek veriyorlar. Bu duyarlılıklarını gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi kan acil bir ihtiyaç değil sürekli ihtiyaçtır. Bir gün bizim de ihtiyacımız olabilir. Öğrencilerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.