""

Öğrenciler’den polislere ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:48

Öğrenciler’den polislere ziyaret

Son dönemlerde artan terör olaylarının ardından Yunus Emre ilk ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri polislere moral vermek ve minik öğrencilere polis sevgisi aşılamak için emniyet müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Öğrenciler’den polislere ziyaret
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Yunus Emre ilk ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri terör olaylarının ardından Yozgat İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polislere moral oldular.
İstanbul ve Kayseri’de meydana gelen terör olaylarının ardından Yunus Emre ilk ve ortaokul öğretmenleri, minik öğrencilerine polis sevgisini aşılamak ve polis ağabeylerine moral olmak amacı ile Yozgat İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Polislerle fotoğraf çektiren öğrenciler: “ Bizler patlamalardan sonra çok üzüldük. Öğretmenlerimiz bize polisleri ziyaret edeceğimizi söylediğinde çok mutlu olmuştuk. Polis ağabeylerimizle fotoğraf çektirip onlarla konuştuk. Bu vatan için yaptıkları her şey için onlara çok teşekkür ediyoruz.” dediler.
Okul müdürü Emrullah Özer’de öğrencilerinin buraya geliş amacını anlatarak: ” Öncellikle meydana gelen saldırıları kınıyoruz. Öğrencilerimizle emniyet güçlerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımıza burada polis sevgisini aşılamak istedik. Öğrenciler polis ağabeylerinin yanına gelince çok mutlu oldu. Teşekkür ederiz bizleri burada güzel bir şekilde ağırladılar. Allah polisimizi askerimizi korusun.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.