""

Öğrencilere rahat ders çalışma ortamı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 05:53

Öğrencilere rahat ders çalışma ortamı

Sorgun Belediyesi ilçe genelinde yaptığı eğitim yatırımları ile eğitimde marka değerini artırmaya devam ediyor.

Öğrencilere rahat ders çalışma ortamı
Son Güncelleme :

14 Kasım 2023 - 17:21

Daha önce okullardan gelen talepleri eksiksiz yerine getirerek eğitimcilerin yükünü azaltmaya ve öğrencilerin daha rahat eğitim almaları için okulların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yaptıklarını, ilçe kütüphane binasınında inşaatını yaparak teslimini gerçekleştirdiklerini dile getiren Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci şimdide Belediye Binasında bulunan Gençlik Merkezine kazandırdıkları çalışma salonlarıyla eğitim atılımını devam ettiriyor.
Sorgun Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezinde öğrencilerin sıcak ve ferah bir ortamda ders çalışmaları için çalışma salonlarının hizmete girdiğini dile getiren Sorgun Beledi Başkanı Mustafa Erkut Ekinci,” Özellikle dershaneye gitme imkânı olmayan ve sınava hazırlanan öğrenciler için bu çalışma salonları büyük bir imkan sağlıyor. Tabiki sadece sınava hazırlanan öğrencileri değil tüm öğrencilerimizi düşündük. Evde çalışma alanı olmayan kendisine ait odası olmayan öğrencilerimiz içinde çok güzel bir ortam hazırladık. Bilgiye ulaşımı kolaylaştırdık. Sessiz, sıcak derslikler oluşturduk. Öğrencilerimizin eğitimi için her türlü imkânı seferber ediyoruz” dedi.
Eğitime yatırımın toplumun tüm dinamiklerine yapıldığının altını çizen Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci: “ Sorgun Belediyesi olarak politika haline getirdiğimiz anlayışla eğitimle ilgili nerede bir ihtiyaç varsa tüm imkânlarını orada kullanmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha modern ve fiziki anlamda daha ferah, donanımlı eğitim yuvalarında eğitimlerine devam edebilmeleri noktasında okul ve eğitim mekânları inşa etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizi sadece okullarda değil belediyemizin okul dışı eğitim ortamları, hilal evlerimiz başta olmak üzere, kütüphane ve eğitim destek sınıfımız olan çalışma salonlarımızda geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz. Sıcak bir ortamda derslerine çalışabilecekler. Çayları, kahveleri eşliğinde isteyen kitabını okuyacak. Eğitim donatılarıyla nezih ve sessiz bir ders çalışma ortamı sunan çalışma salonlarımız sınavlara hazırlanan ve ders çalışmak isteyen öğrencilerimizin vazgeçilmezi olacak. Ben tüm öğrencilerimizi hizmet almak için bekliyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.