""

Öğrencilere trafik eğitimi verildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:55

Öğrencilere trafik eğitimi verildi

Yozgat’ta okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları ve trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilinci konulu uygulamalı eğitim verildi.

Öğrencilere trafik eğitimi verildi
Son Güncelleme :

07 Nisan 2017 - 7:00

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu TUSEKON arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde Yozgat Milli Eğitim Vakfı İlkokulu’nda öğrencilere ‘Trafik Bilincini Artırmak ve Farkındalık Yaratma’ amaçlı eğitim verildi.
Eğitimlerde Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ve TÜSEKON tarafından hazırlanan video ve çizgi filmler ile sunumlar öğrencilere izletildi. Öğrencilere sürücü kursları tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Erdoğan yaptığı açıklamada “Yozgat’ta ilkini bugün yaptığımız ve ülke genelinde başlatılan trafik bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak konulu eğitimlere başlamış bulunmaktayız. Bu program dahilinde ilimiz ilkokul ve anaokullarında sürücü kurslarımızın trafik eğitimcileri tarafından bu eğitimler veriliyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.