""

Öğrencilerin mezuniyet programı büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:41

Öğrencilerin mezuniyet programı büyük beğeni topladı

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sonuna gelinmesiye 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çok Değerli İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet gecesi programı davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Öğrencilerin mezuniyet  programı büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi Kent Park Bilal Şahin Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet gecesi programına Okul Müdürü Osman Kayıhan, Müdür Yardımcısı Ebru Gül Başer, öğrenci ve velileri katıldı 75.Yıl Dr. Müzeyyen Çok Değerli İlkokulu, 4/A, B ve C sınıfı örencileri saygı duruşu ve İstikal Marşının okunmasının ardından okudukları şiir ve oynadıkları tiyatro gösterimi davetlileri duygulandırdı.Sınıf öğretmenleri, Meral Daldal, Memiş Taşkoparan , Ahmet Baran ve öğrencilerinin haftalar süren hazırlıkları muhteşem bir gece oluşturdu. Öğrenciler, programda tüm yeteneklerini bir bir sergiledi. Okul Müdür Yardımcısı Ebru Gül Başer, programda yaptığı konuşmada eğitmin önemini vurgulayarak öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Okul Müdürü Osman Kayıhan’da öğrenci, öğretmen ve ailelerini tebrik etti. Kayıhan, “Öğrencilerimiz, 4 yıl boyunca öğretmenlerinden güzel bir eğitim aldılar. Temel eğitim çok önemlidir. Yani okulöncesinin yaygınlaştırılması ile beraber temel eğitimin de önemi çok arttı” dedi. Programda aileler, cep telefonları ile çocuklarının fotoğraflarını çekmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.