""

Öğrencilerin yıl sonu sergisi beğenildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:51

Öğrencilerin yıl sonu sergisi beğenildi

Aydıncık Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi davetlilerin beğenisini topladı.

Öğrencilerin yıl sonu sergisi beğenildi
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2017 - 7:00

Aydıncık Mustafa Kaplan Spor salonundaki resim sergisi açılışına, İlçem Kaymakamı Yavuz Akyol, Belediye Başkan Vekili Bekir Bolat, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin,İlçe Emniyet Amiri Şaban Sağlamİlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Sergide pastel batik, ip filoğrafi, maske,pastel boya tekniği, kuru boya çalışma tekniği ve ebru sanatı ile hazırlanan 50 adet resim sergilendi.
Kaymakam Yavuz Akyol, sergiyi gezerek öğrencilerin hazırladığı eserleri dikkatle inceleyip, sergiye katılan davetlilere ve sergideki ürünlerin hazırlanmasında emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmeni Dilaver Ak ve öğrencilere teşekkür etti.
Akyol, “Öğrencilerimiz yıl içerisinde öğrencilerimiz yıl içerisinde öğrendikleri yetenekleri ve becerilerini sergiledi. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin kendilerini yeteneklerini keşfetmeleri açısından da önemlidir. Bu vesile ile emeği geçenleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.