""

Öğrencilerle söyleşi « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 21:26

Öğrencilerle söyleşi

Yozgat Merkez 100. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen “Yozgat’tan Aziz Sancar Çıkabilir”, “Moleküllerin Dünyasına Yolculuk”, “Bir Fikrim Var, Ben de Proje Yapabilirim” konulu söyleşi, önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerle söyleşi
Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:15

Söyleşiye Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Doç. Dr. Ayşe Şener Taplak, Doç. Dr. Özlem Doğan Yüksekol, Dr. Öğr. Üyesi Gökalp Çınarer, Dr. Öğr.Üyesi Dadaş Mutallim ve Öğr. Gör. Didem Kösedağ gibi alanlarında uzman isimler katıldı.
Söyleşi, öğrencilere ilham verici bilgilerin yanı sıra, bilimin ve eğitimin önemine dair değerli ipuçları içeriyordu. Katılımcıların öğrencilere sunduğu deneyimler ve bilgi birikimi, gençlerin gelecekteki kariyer tercihlerine ve hayallerine ışık tutacak nitelikteydi.
Etkinliğe katılan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Aaltınkaynak, öğrencilerin zihinlerinde yeni ufuklar açmalarına ve bilim farkındalığını artırmalarına yönelik düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, Bozok Üniversitesi öğretim üyelerine teşekkür etti./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.